Etin en lezzetli kısımlarından, kemik ile iç içe geçmesinden lezzetini alan Danaa kaburga.
Izgarada düşük ateşte uzun sürede kızarana kadar pişirin, tavsiye ızgarada et rengini değiştirmeye başladığında üzerine tuz ilave edin ve iki tarafında kızarmasına özen gösterin. 15-20dk içerisinde ızgara kaburganız kemiğinden ayrılana kadar pişmiş olacaktır.
Fırını önce 200 derecede ısıttıktan sonra 180 derecede biberiye ve baharatlar eşliğinde 2 saate kadar pişirebilirsiniz, isteğe göre üzerini fırın kağıdıyla kapatmanız tavsiye edilir.
Ya da, düdüklü tencerenize kaburganızı yerleştirin dilediğiniz sebze ve tuzu ekledikten sonra üzerini geçecek kadar su ekleyin ve 30 dk pişirin, etinizin kemikten ayrıldıpını göreceksiniz, haşlama suyunu daha sonra yemeklerinizde kullanmak için ayırmayı unutmayınız.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.